Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Monday, October 8, 2012

Siz de güzel bir elbise kiralayın. farkı yaşayın

Sizin için özel bir etkinliğe sizi en iyi yansıtacak kostümle katılmanız çok önemlidir. Abiye kiralık elbise seçeneğiyle, size gardırobunuzdaki değil hayalinizdeki elbiseyi gözler üzerinizdeyken başarıyla taşıma seçeneği sunuyoruz.

Özel siparişle terziye diktireceğiniz bir elbise, provalar için harcayacağınız ekstra zamanı, dikilme süresini ve aklınızdaki tasarıyla birebir örtüşmeme ihtimalini düşününce çok verimli ve pratik bir seçim olmayacaktır. Ancak hazır giyimin sunduğu pratik imkanlar kiralama kolaylığı ile birleşince, elbise kiralamak özel etkinliklerin sıklığı ve uygun bir kıyafet ile katılmak için harcanan miktarı göz önüne alınınca en mantıklı ve en ekonomik seçenek olacaktır. Sitemiz bedeninize ve katılacağınız etkinliğe en uygun kostümü sunan seçenekleri ilginize sunmaktadır.

Gelinlik ve damatlık gibi en anlamlı ve özel gününüze ait kostümleri, yüksek ücretler karşılığında satın alıp bir kere kullanarak bir kenarda eskimeye terk etmek yerine, kiralayarak daha pratik ve ekonomik bir seçim yapabilirsiniz.

Sitemiz size sunduğu uygun  kiralık elbise seçenekleriyle ilgili ayrıntılı bilgi ve diğer kiralık hizmetlerimizden yararlanmak için kiraguru.com u ziyaret edebilirsiniz.

Friday, October 5, 2012

Kiralık elbise


 
KİRALIK ELBİSE VE NASREDDİN HOCA


Kiralık Elbise ile Nasreddin Hoca’nın alâkası ne demeyin! Şöyle ki; hani samur kürk giyip de gidince Hoca ziyafete, bir izzet, bir ikram görmüş ve bilgelikle dolu şu sözü söylemiş: “Ye kürküm ye!”

Hiç kimselere hoş gelmese de durum böyle! Böyle olduğu için de yüzeysel değerlerin tavan yaptığı şu günlerde iç güzelliklerin güzelliğinden söz etme bayağılığına düşmeyeceğiz. Gün gelir değişir diyecekseniz, demeyin demeyiz. Siyasetin pirlerinden birinin dediği gibi “Daha çok sular akar bu köprülerin altından”

Çabamız o akan suların bizi istemediğimiz bir yerlere çekip götürmemesi. Evimize ekmek, çocuğumuza okul lâzım! Şuna buna para lâzım. Yaşamak lâzım. Bütün bunları yaparken elbise çıkarır gibi çıkarmamak üstümüzden değerleri! Günü gelince kullanılmak üzere kaldırırsanız dolaba, hain güvenin teki yiyip bitiriverir çünkü belki!

TAM BU NOKTADA KESKİN ve KESİN BİR SÖZ VERİYORUZ SİZE: Üstünüzden çıkardığınız yalnız elbise olacak.  

Durum ve iş gereği tam istediğiniz gibi bir elbise kiralayacaksınız. Onu giyerek çoğalmadığınız gibi, çıkararak da azalmayacaksınız. Çünkü şunu takarsanız, mevkiiniz şu olacak, arabanız şu kadar kızın başını döndürecek, demiyoruz size, demeyiz.

SİZ ELBİSEYE DEĞİL, ELBİSE SİZE HİZMET EDECEK

Kiralamak amacıyla cilalı sözler sıralamayacağız. Aklınız gönlünüz bulanmayacak. Değer verdikleriniz konusunda şüphelere düşmenize izin vermeyeceğiz. Kiraladığınız elbisenin işi bitecek işinizi görünce.

Bir düğün, bir toplantı, bir iş görüşmesi… Her neyse, işte! Size gerekeni kiralayın ve güvenip kendinize, gidin gideceğiniz yere. Dileriz, her şey yolunda, gönlünüzce gider. www.kiraguru.com

 Moda sevenler için www.vogue.com ve http://kiralik-elbise.blogspot.com/    ‘a bakmayın unutmayın.

Thursday, October 4, 2012

Kiralık elbise ile elbisem yok demeyin


Akşam ne giyeceğim? Partiye ne giysem diye düşünmenize gerek. Hem de dünyanın masrafını yapmanıza hiç gerek. Kiralık elbise ile işinizi kolay. Gece elbisesi kiralaması olur mu demeyin?  Kiralık smokin, kiralık gelinlik, kiralık damatlık olur de neden kiralık gece elbisesi olmasın. Bal gibi de olur.

Çok masraf yapmak istemiyorum ama her davete, her organizasyona da farklı bir elbise ile gideceğim diyenler için keşfedilmiş bir sektör. Bu sektör gün geçtikçe büyümekte ve çok yakında zamanda bayanların daha da çok önem vereceği kesin.  Artık herkes her katıldığı davette farklı ve şık bir kıyafet veya abiye bir elbise giyme lüksüne sahip. Kiralık elbise fiyatları da satın almaktan çok daha düşük olduğundan, kiralamak herkes için daha pratik, daha ekonomik ve daha mantıklı. Kiralık elbiseler sayesinde hem cebiniz zorlanmayacak, hem de farklı elbiseler giyebileceksiniz. Ayrıca günlük kiralık, haftalık kiralık, gecelik kiralık… gibi seçenekler de mevcut. Kiralık elbisenin zamanını siz karar veriyorsunuz.

 

Kiralık elbise sektörünün hizmet ettiği kişiler sadece bayanlar değil. Erkekler, çocuklar için de müjdemiz var. Erkekler için de kiralık elbise piyasası mevcut … Bunun dışında organizasyon şirketleri, film çekenler, amatör kısa film meraklıları da veya maskeli balo veya konsept ğartiler için de elibse kiralayabilirsiniz.

www.kiraguru.com ‘a gelin. Aklınıza geleni kiralayın.

 

Tuesday, October 2, 2012

Abiye elbise kiralama


Bayanların ortak özelliğidir bir yere giderken şık olmak istemeleri. Düğün, nişan, kına gecesi , mezuniyet gibi özel günlerde sadece bir akşam için giyilecek olan elbiseye bir dünya para sayarız. Çoğu zaman ne giyeceğim diye düşünmek yerine ne kadar tutacak acaba diye düşünürüz.

                Uzun süreli giyilemeyecektir en başta bu gelir aklımıza. Sadece abiye elbise almakla kalmayacaktır. Ayakkabısı, çantası, takısı, mücevheri derken masraf artar da artar. Altından kalkması zor hale gelir.

                Baylar için durum bu kadar teferruatlı olmasa da özel bir gün için onlarında takım elbise masrafı olacaktır ve en iç yakıcı tarafı da eskimeden modası geçmesidir.

                Kısa süreli kullanmak istediğiniz ne varsa onlara fazla para verip sahip olmak yerine işinize yeteceği gün sayısı kadar kiralamak daha güzel olmaz mıydı? Kiralık abiye elbise, kiralık smokin, takım elbise, abiye, gelinlik, damatlık gibi aklınıza gelebilecek her şey için kiraguru.com ‘u ziyaret etmelisiniz.