Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Saturday, April 13, 2013

Mezuniyet kıyafetleri ve fiyatları

Mezuniyet zamanının yaklaşması her mezun olacak öğrencide mezuniyette ve partide ne giyeceğim kaygısı yaratmaya başladı. Umarız son imtihanlarınız da çok iyi geçer, sağ salim mezun olursunuz. Peki mezuniyet balosunda ne giyeceksiniz?

Birçok öğrenci 400-500 liradan başlayıp biraz daha kaliteli olsun derseniz 800 TL'ye varan fiyat karşısında şok olmuş durumda. Tabii birkaç bin liralık kıyafetleri neredeyse hiç saymıyoruz. Ebisenin üzerine bir de balo ücreti, saç baş, çanta, manikür pedikür, çiçek eklenince en az 1000 TLlik bir bütçeye bakıyorsunuz.

Bu kadar para vermenize gerek var mı? Hayır tabii ki. Kiralamaya ne dersiniz? Bunu profesyonelce yapan her kiralamadan sonra abiye elbiselerini, smokinlerini, gece elbiselerini, pantalonlarını temizleten firmalar var. Buna ek olarak kiralayan bireyler de var. Hem de kiralık elbiselerin çoğu son model. Çoğu sadece 100-200 TL. Hem erkek, hem bayan için. Bütçeniz yeterli olsa bile kiralamak çok mantıklı bir seçim. Ne de olsa sadece bir veya iki kere giyeceksiniz.

Öyleyse siz siz olun mezuniyet kıyafetinizi, abiye elbisenizi, smokininizi kiralayın.


No comments:

Post a Comment