Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Friday, April 18, 2014

Günümüzün Modası Online Alışveriş

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet kullanma yaşının ve oranının da artmasıyla beraber ilk zamanlarda pek alışkın olmadığımız online alışveriş de günümüzün vazgeçilmezleri arasına girdi. Araç, elektronik aletler, spor malzemeleri, spor kıyafetleri, ayakkabı, yemek, otobüs ve uçak biletleri gibi ve daha pek çok akla gelebilecek hemen her türlü ürün online olarak satışa sunulmaya başlandı. Artan arz talep ilişkisine göre bu ürün yelpazesi gün geçtikçe daha da artıyor.
Online alışveriş gün geçtikçe daha fazla yaygınlaşıyor. En çok tercih edilen ürün gruplarının başında ise ayakkabı geliyor. Bay, bayan, çocuk spor ve klasik modeller en çok satılan ürünler arasında. Online alışverişin en cazip yanı teknolojiden faydalanarak ürünleri belirli kriterlere göre arama yaparak seçebiliyorsunuz. Örneğin beyaz ve günlük giyebileceğiniz 38-40 numara arası ürünleri filtreleyerek aradığınız ürünü daha rahat bulabiliyorsunuz. Yine bu sitelerin oluşturduğu kullanıcı alanı yorumları, bu ürünü alanın tercih ettiği diğer ürünler vs gibi olanaklardan daha fazla fikir sahibi olabiliyorsunuz. Örnek vermek gerekirse 38-40 numara arasında beyaz ayakkabı seçtiğinizde bu ürünü alan kullanıcılar şunu tavsiye etti gibi bir bilgilendirmeyle o ayakkabıya uygun spor çorap, ayakkabı spreyi, vs gibi ürünlere de ulaşabilmeniz mümkün.

Online alışveriş kullanırken en çok dikkat etmeniz gereken alışveriş yapacağınız sitenin güvenilir olması. Alışveriş yapacağınız sitenin en çok tercih edilen, herkes tarafından bilinen, kredi kartıyla alışverişte 3DSecure kullanmasına özen gösterin. Buna ek olarak kapıda ödemeli aldığınız ürünleri kontrol etmeden teslim almayın ve bunların belirli süre içerisinde değiştirebilme hakkınız olduğunu unutmayın.


No comments:

Post a Comment