Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Thursday, October 4, 2012

Kiralık elbise ile elbisem yok demeyin


Akşam ne giyeceğim? Partiye ne giysem diye düşünmenize gerek. Hem de dünyanın masrafını yapmanıza hiç gerek. Kiralık elbise ile işinizi kolay. Gece elbisesi kiralaması olur mu demeyin?  Kiralık smokin, kiralık gelinlik, kiralık damatlık olur de neden kiralık gece elbisesi olmasın. Bal gibi de olur.

Çok masraf yapmak istemiyorum ama her davete, her organizasyona da farklı bir elbise ile gideceğim diyenler için keşfedilmiş bir sektör. Bu sektör gün geçtikçe büyümekte ve çok yakında zamanda bayanların daha da çok önem vereceği kesin.  Artık herkes her katıldığı davette farklı ve şık bir kıyafet veya abiye bir elbise giyme lüksüne sahip. Kiralık elbise fiyatları da satın almaktan çok daha düşük olduğundan, kiralamak herkes için daha pratik, daha ekonomik ve daha mantıklı. Kiralık elbiseler sayesinde hem cebiniz zorlanmayacak, hem de farklı elbiseler giyebileceksiniz. Ayrıca günlük kiralık, haftalık kiralık, gecelik kiralık… gibi seçenekler de mevcut. Kiralık elbisenin zamanını siz karar veriyorsunuz.

 

Kiralık elbise sektörünün hizmet ettiği kişiler sadece bayanlar değil. Erkekler, çocuklar için de müjdemiz var. Erkekler için de kiralık elbise piyasası mevcut … Bunun dışında organizasyon şirketleri, film çekenler, amatör kısa film meraklıları da veya maskeli balo veya konsept ğartiler için de elibse kiralayabilirsiniz.

www.kiraguru.com ‘a gelin. Aklınıza geleni kiralayın.

 

No comments:

Post a Comment