Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Friday, October 5, 2012

Kiralık elbise


 
KİRALIK ELBİSE VE NASREDDİN HOCA


Kiralık Elbise ile Nasreddin Hoca’nın alâkası ne demeyin! Şöyle ki; hani samur kürk giyip de gidince Hoca ziyafete, bir izzet, bir ikram görmüş ve bilgelikle dolu şu sözü söylemiş: “Ye kürküm ye!”

Hiç kimselere hoş gelmese de durum böyle! Böyle olduğu için de yüzeysel değerlerin tavan yaptığı şu günlerde iç güzelliklerin güzelliğinden söz etme bayağılığına düşmeyeceğiz. Gün gelir değişir diyecekseniz, demeyin demeyiz. Siyasetin pirlerinden birinin dediği gibi “Daha çok sular akar bu köprülerin altından”

Çabamız o akan suların bizi istemediğimiz bir yerlere çekip götürmemesi. Evimize ekmek, çocuğumuza okul lâzım! Şuna buna para lâzım. Yaşamak lâzım. Bütün bunları yaparken elbise çıkarır gibi çıkarmamak üstümüzden değerleri! Günü gelince kullanılmak üzere kaldırırsanız dolaba, hain güvenin teki yiyip bitiriverir çünkü belki!

TAM BU NOKTADA KESKİN ve KESİN BİR SÖZ VERİYORUZ SİZE: Üstünüzden çıkardığınız yalnız elbise olacak.  

Durum ve iş gereği tam istediğiniz gibi bir elbise kiralayacaksınız. Onu giyerek çoğalmadığınız gibi, çıkararak da azalmayacaksınız. Çünkü şunu takarsanız, mevkiiniz şu olacak, arabanız şu kadar kızın başını döndürecek, demiyoruz size, demeyiz.

SİZ ELBİSEYE DEĞİL, ELBİSE SİZE HİZMET EDECEK

Kiralamak amacıyla cilalı sözler sıralamayacağız. Aklınız gönlünüz bulanmayacak. Değer verdikleriniz konusunda şüphelere düşmenize izin vermeyeceğiz. Kiraladığınız elbisenin işi bitecek işinizi görünce.

Bir düğün, bir toplantı, bir iş görüşmesi… Her neyse, işte! Size gerekeni kiralayın ve güvenip kendinize, gidin gideceğiniz yere. Dileriz, her şey yolunda, gönlünüzce gider. www.kiraguru.com

 Moda sevenler için www.vogue.com ve http://kiralik-elbise.blogspot.com/    ‘a bakmayın unutmayın.

No comments:

Post a Comment