Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Thursday, September 20, 2012

Kiralık elbise giyme zamanı


Kiralık elbiseyle gecenin en şık kadını siz olun.

Kadınların bir davete katılacaklarında şık olmak için akıllarına gelen ilk kıyafet elbisedir. Ve bu hayal elbise hiçbir zaman gardıroplarındaki elbise değildir. Kadınların bu tutkusu lise mezuniyetinde giyecekleri kıyafeti seçmekle başlar. Bunun nedeni belki de yıllarını geçirdiği arkadaşlarını son kez gördükleri bir gecede herkesin aklında en güzel şekilde kalmaktır.

 Kiralık Elbise ; mezuniyet, yakınlarımızın nişan ve düğünleri, iş görüşmeleri, iş yemekleri ve aklınıza gelebilecek özel bütün günler için idealdir. Hatta son yıllarda kiralık gelinlik de gündeme gelmiş ve birçok gelin için pratik bir çözüm olmuştur.

Kıyafet seçimi yapılırken düşünülen iki unsur vardır. Birincisi bütçe ikincisi en beğenilen elbiseye sahip olmaktır. Bu iki unsura da en rahat şekilde ulaşmanızı sağlayacak şey gece elbisenizi kiralamaktır.

Bu iki unsurla ilgili olarak kiralayacağınız elbise sizi belki de hayatınız boyunca bir kere giyeceğiniz bir kıyafet için büyük maddi bir yükten kurtaracak, hem de bu şansınızı en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.

Bir de tabi kadınların gardıroplarında her zaman boş yer sıkıntısı olduğu için bu konuda da kiralık elbiseler size bir rahatlık sunacaktır. Daha önce de söylediğim gibi bu elbiseleri belki de hayatınızda bir defa giyeceksiniz ve sadece fotoğraflarda kalacaklar. Bu şekilde kullanacağınız ayrıca saklaması ve bakımı bu kadar zor bir kıyafeti neden kiralamak yerine satın alasınız ki? 

BU konuda moda dergilerinin ne dediğine de bakın: http://www.sanalbasin.com/dergi-80-moda-dergileri 
http://kiraguru.blogcu.com/
 

 

 

No comments:

Post a Comment