Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Thursday, September 27, 2012

Gece Elbisesini Kiralamalı mı Satın mı Almalı?


Yaz bitti fakat ne düğünler, ne kutlamalar ne de doğum günleri bitiyor. Her bir toplantıda yeni bir kıyafet giymeye kalktığınız anda da cüzdanda para kalmıyor. Bu yüzden son zamanlarda en önemli alternatiflerden birisi: Kiralık elbise. Uzun uzun anlatmaya başlamadan önce gözümüzü gönlümüzü açsak iyi olur. Artık zaman elbise kiralama zamanı

Parça parça inceleyip bakarsak bu kiralık  abiye elbisenin ne olduğuna, ilk olarak satın alacağınız o özel kıyafetlerden çok daha ucuza sahip olabileceğiniz bir kıyafet. Uzun zamanları tek bir kıyafet satın almak için para biriktirerek geçirmeye gerek kalmıyor bu yüzden. Hatta borç harç meselesi de ortadan kalkmış oluyor. Kiralık elbise ile cüzi bir fiyata güzel güzel giyinebiliyorsunuz.

Gece elbisesi kiralamanın bir diğer özelliği ise sürekli değiştirerek giyilebilir olması. Evet, biliyoruz ki hiçbir kadın için yeterince kıyafet, ayakkabı ya da aksesuar yoktur fakat kulağımız daima çınlar: Dolabında bir sürü şey var, bir kere  bile giymedin bunu! Bunları duymaktan usanmışsanız da kiralık elbisenin tadını çıkarabilirsiniz. Bir kere giyersiniz, tüm gözleri üzerinize çekersiniz ve dolabınızda da fazladan bir kıyafet olmamış olur.

Tabii işin içine “Bir giydiğimi bir daha giymiyorum” da girebilir. Satın aldığınız kıyafetleri birden fazla kez giymek zorundasınızdır. Kiraladığınız zaman ise her seferinde başka bir elbiseyi kiralama şansınız vardır. Bu sefer siyah, bir sonraki sefer mor. Ruh halinize ve bedeninize göre seçtiğiniz her kıyafet yeni bir kombinasyonla çıkar karşınıza. Kendinizi farklı ve güzel kıyafetler içinde görebildiğiniz için hem kendinizi iyi hissedersiniz hem de arkadaşlarınız sizi aynı kıyafetle bir daha görmez.

Gece elbiselerin tüm kullanışsızlığını, verilen yüksek miktardaki paraları unutmanın tam vakti. Biliyoruz ki devir ekonomi devri. Herkesin indirimleri kovaladığı bir zamanda satın almak yerine kiralamak gibi büyük bir ayrıcalık varsa onun kullanmanın yeridir. Hem moda ikonu olmak, arkadaşlar arasında parmak ile gösterilmek kolay değil! Bir giydiğini bir daha giymeye benzemez. Şimdiden size özel kiralık abiye elbisenizi güle güle giyin.
 
Elbise kiralarken aşağıdaki bloga  da bakmanızı ve http://www.elle.com.tr/AnaSayfa/ Elle dergisine bakmanızı tavsiye ederiz.

 http://kiraguru.blogspot.com/

 

No comments:

Post a Comment