Kiralık

Kiralık
Elbise kiralama

Wednesday, September 12, 2012

Kiralık elbise, Gece elbisesi ve Smokinler

Gün geçtikçe satın almanın sağladığı çeşitlilik biz insanlara yetmemeye başladı ve kiralık elbise sektörünün sağladığı daha geniş çeşitliliğe sahip olmak istedik. Bizler kendi ellerimizle ortaya çıkardık elbise kiralamayı ve çok da fena yaptık sayılmaz.

Özellikle kadınların şöyle bir muhabbet yaptıklarına hayatımızın bir yerinde hepimiz şahit olmuşuzdur: ‘Aman hayatım Pakize Hanımların düğününde/davetinde giydiğim elbiseyi Perihan Hanımların düğününde/davetinde giymemi de beklemiyorsun herhalde?’ İşte bu durum her davet veya düğün gibi organizasyonlarda farklı elbise almayı gerektirdiğinden maddi anlamda da zorluklar yaşanmasına neden olabilmektedir. Günlük kıyafetler neyse de abiye olarak tabir edilen gece elbiselerinin fiyatları, daha ince işçilik gerektirdiğinden midir bilinmez, maddi açıdan büyük külfettir. Sadece bir gece giyilecek bir elbise için o kadar para vermek de birçok kişi için lüzumsuz masraf olmaktan başka bir şey değildir elbette. 

Kiralık elbise sektörü, o kadar masraf yapmak istemiyorum ama her davete de farklı bir elbise ile gitmek istiyorum diyenler için var edilmiş bile olabilir.   Bu sektör gün geçtikçe gelişmekte ve ilerleyen zamanlarda kadınlar arasında daha büyük öneme sahip olacağı aşikar. Artık her kadın elbise kiralayarak gittiği davetlerde farklı elbiseler giyebilme lüksüne sahip olacak. Kiralık elbise fiyatları da sıfır elbise fiyatından düşük olduğundan kiralamak herkes için daha rahat ve kolay olacak elbette. Kiralık elbiseler sayesinde hem maddi anlamda sarsılmayacak hem de farklı elbiseler giyebileceksiniz. Ayrıca günlük kiralık, haftalık kiralık, gecelik kiralık… gibi seçeneklere sahipsiniz ve kiraladığınız elbise ile ne kadar zaman geçirmek istediğinize siz karar vereceksiniz. 

Kiralık elbise sektörünün hizmet ettiği noktalar sadece kadınlar değil. Birçok erkek için de kiralık elbise piyasası güzel bir hadise… Sadece elbise değil, neredeyse kadın çorabına kadar herşeyi kiralayabilirsiniz. Bunun dışında tiyatro oyunları, çekilen filmler/kısa filmlerde oyunculara gerekli olan elbiseler, konsept partiler için aranan elbiseler… gibi listeyi uzatmak mümkün. Kısacası hayatın her alanında giyinmeye ihtiyaç duyuyorsak eğer gün gelir biz de kiralık elbise sektörüne başvurabiliriz. 


Elbise kiralamak isteyenleri www.kiraguru.com/blog sayfamıza da bakmalarını rica ederiz. http://vogue.com.tr/ Vogue'e de kesin bakın.

No comments:

Post a Comment